Sarah Parent

The power of seeds

Sarah Parent

Bedrijf

Go Forest

Functie

CEO

Uur

Keynote

Planet en Profit kunnen perfect hand in hand gaan en elkaar zelfs versterken. Bedrijven zullen de komende jaren volop inzetten op duurzaamheid in het kader van de klimaatdoelstellingen. Sarah vertelt meer over hoe je met laagdrempelige acties toch al grote veranderingen kunt teweegbrengen. De keynote gaat over de evolutie en de kracht van authentieke marketing, duurzaamheid, het vertalen van purpose naar concrete doelstellingen, transparantie en (blockchain) technologie. The power of words and actions within your network. The power of seeds. Haar grote conclusie (die we nu al verklappen): Companies can save the world.

Sarah Parent is co-founder & Chief Ecological Officer van het jong bedrijf Go Forest. Go Forest is een onderneming binnen de CO2logic community, waarbinnen elke persoon en elk orgaan bezig is met het afremmen van klimaatverandering.

Over Sarah

Sarah werd in 2014 Gentse student-ondernemer met een 2-in-1 oplossing in de badpakkenwereld “Zikini”. Doorheen de jaren als commerciële persoon voor verschillende bedrijven, miste Sarah het om zelf te ondernemen. Met Go Forest wil ze echt impact maken, niet alleen door actie, maar ook door meer awareness te creëren rond de klimaatproblematiek. Sarah is zelf marketeer van opleiding en is dus enorm gepassioneerd hoe ze marketing kan inzetten voor een groenere wereld.

“Wat me het meest drijft is echte impact. Ik wil op het einde van mijn leven kunnen terugblikken en glimlachen. Glimlachen omdat ik echt iets gedaan heb voor onze planeet zodat onze toekomstige generaties een beter leven kunnen leiden.”

Sarah won onlangs de Womed Award voor Beloftevolle Onderneemster van Vlaanderen en is super enthousiast om op het Work Smarter event te komen spreken.