Seppe

De bewuste bourgondiër

Seppe De Baerdemacker

Bedrijf

PEAK Coaching

Functie

CEO

Uur

Keynote

Als jonge ondernemer heb ik een grote passie voor gezondheid, maar daarnaast leef ik ook als een echte bourgondiër! Good food & wine, love it. Na een passage als werknemer en als freelancer voelde ik een enorm grote opportuniteit. Drukbezette ondernemers gezonder maken, maar dan wel op een haalbare manier.

Enorm grote ambities, maar... geen netwerk, geen groot startkapitaal, geen business opleiding,... Toch gingen we op 2 jaar tijd naar een team van 20 trainers, een eigen app en begeleiden we wekelijks minstens 150 ondernemers en dit zonder extern kapitaal.
How? In mijn keynote vertel ik waarom we explosief gegroeid zijn, hoe jij als ondernemer gezonder kan leven op een haalbare en aangename manier en waarom ondernemers zoals Zhong Xu (Deliverect), Ann Biebuyck (Lunch Garden), Joris Van der Gucht (Silverfin) of Louis Jonckheere (Showpad) bij ons trainen.

Over Seppe

Seppe De Baerdemacker, 26 jaar en CEO van PEAK Coaching. Een start-up die personal training aan huis voorziet, specifiek voor ondernemers overal in Vlaanderen.