Chris Walker

3 Pillars to Business Growth in 2022 [ENG]

Chris Walker

Bedrijf

Refine Labs

Functie

CEO & Host - State of Demand gen podcast

Uur

Vroeger moesten marketeers telefoonnummers en e-mailadressen verzamelen omdat er geen effectievere manier was om nieuwe klanten binnen te krijgen. We zijn nu 10 jaar later, en de meeste marketeers doen helaas nog steeds hetzelfde.

Hetzelfde, zij het met nieuwe technologie en betere tracking. Maar toch: marketeers genereren een grote hoeveelheid goedkope "leads" zonder koopintentie, zodat hun verkoopteams mensen 'outbound' kunnen contacteren die helemaal niet klaar zijn om te kopen.

Chris Walker is een ondernemer en bedrijfseigenaar die geobsedeerd is door het samensmelten van strategie, marketing en cultuur om concurrentievoordeel en versnelde groeipaden te creëren. Chris is de CEO van Refine Labs, de gastheer van de razend populaire State of Demand gen podcast, en door Forbes uitgeroepen tot de "B2B Demand Gen Guru". Hij daagt de status quo in B2B bedrijfsstrategie uit, vooral in marketing en go-to-market strategieën. Vandaag staat Refine Labs bekend als een van de snelst groeiende marketingbedrijven in Noord-Amerika.

In deze inspirerende en informatieve keynote geeft Chris drie belangrijke redenen waarom bedrijven hun marketingstrategie moeten aanpassen, en behandelt hij de drie pijlers waarop hij zich richt om bedrijfsgroei te maximaliseren. Het publiek zal:
  • Het concept van "demand generation" perfect begrijpen, en hoe het een effectievere manier is om nieuwe klanten te verwerven
  • Leren waarom elk bedrijf een merk zou moeten bouwen met het ontwikkelen van "demand" in het achterhoofd
  • Inzicht krijgen in het belang van "onmeetbare gegevens" bij marketinginitiatieven