Hoofdpodium by Teamleader
04 januari 2023

6x inspiratie: hier moet je zijn op Work Smarter

Slimmer werken, dat doe je niet alleen. Daarom brengen we op Work Smarter een hoop experten, partners en bezoekers samen. Vorig jaar kregen we meer dan 1000 bezoekers over de vloer. Een aantal dat we met de komende editie minstens willen evenaren. Want hoe meer zielen, hoe meer er te leren valt.

Kom naar Work Smarter 2023

Wat mag je verwachten? Uiteraard krijg je info over onze producten Teamleader Focus en Teamleader Orbit, inclusief nieuws over functionaliteiten en integraties. En leggen we uit hoe je ze gebruikt om slimmer te werken, je kantoortijd te beperken en meer te verkopen. Dat doen we in workshops, maar je kunt natuurlijk op elk moment van de dag je vragen over Teamleader stellen.

Daarnaast stillen we je honger naar kennis, inspiratie en indrukwekkende verhalen met keynotesprekers op wel zes verschillende podia.

Hier moet je zijn:

1. Work Smarter stage

Noem het gerust onze main stage, met keynote sprekers die een breed publiek kunnen boeien en bekoren. Onze CEO Jeroen De Wit is de host van dienst en ontvangt er verschillende topsprekers (wie dat zijn, ontdek je binnenkort hier). Ideaal om je dag in schoonheid te starten of af te sluiten.

2. Growth stage

Groei voor jezelf en je onderneming begint op een podium in 't Kuipke. Van persoonlijke gezondheid en energie tot leiderschap en inclusie tot hoe je jezelf het beste organiseert: hier ontdek je het allemaal.

3. Agency Life stage

Wie onze Agency Life-reeks kent, weet wat te verwachten. Knappe koppen uit de Belgische en Nederlandse agencywereld komen vertellen wat er nodig is om een topagency, creatief bureau of digitale studio te runnen. Een podium vol marketeers, merkenbouwers en creatieve strategen dus. Host Robin Van Cleemput leidt alles in goeie banen.

  • Teamleader main
  • Teamleader stage

4. Live studio

Ondernemers leren van ondernemers. Op dit podium krijg je echte verhalen uit de dagelijkse praktijk, gebracht door ondernemers zoals jij.

5. Partner Workshops

Onze partners brengen hun expertise op verschillende podia waaronder:

  • Accountancy Stage by AdminPulse
  • HR Stage by SD Worx
  • Start-up Stage by Studentstartups
  • Partner Stage
  • en meer

Rep je naar de partner podia en je bent als eerste mee met alle nieuwe tools, toepassingen en integraties.

6. Teamleader Workshops

Wil je echt het maximum halen uit Teamleader? Hier tonen we je alle tips en tricks om veel meer gedaan te krijgen met een pak minder gedoe.

Work Smarter start over:

-dagen
-uren
-minuten
-seconden
Speedy Bird
€ 79
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 28.02.2023
Early Bird
€ 99
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 20.04.2023
General Admission
€ 159
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 01.06.2023

Overheerlijke lunch en licht ontbijt zitten inbegrepen in de prijs. Net zoals netwerken met meer dan 1000 andere ondernemers en koffie in overvloed.